Üdvözöllek az oldalamon!

Kovács Gabriella vagyok

Műkörömépítő mester, szakoktató

Nails by Gabo körömszalon vezetője

Pillants bele a munkáimba:

Legnépszerűbb képzések

Akciós képzések

Gyakran ismételt kérdések

A rendelés leadása  után választhatsz PayPal-os vagy OTP Simple Pay bankkártyás fizetések között. Mindkető biztonságos, mi nem kapjuk meg a banki adataid!

Szinte azonnal, a fizetés után.

A SimplePay az OTP Bank elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatása, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online, áruházunkban. A bankkártya adatai áruházunkba nem jutnak el.

A 192 millió aktív számlával rendelkező PayPal a világ több mint 200 országában bárki számára lehetővé teszi, hogy biztonságosan, kényelmesen és költséghatékonyan vásároljon.

Előnye, hogy a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adatok erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve.

A PayPal regisztrációval létrejön PayPal számlája, amelyhez társíthatja bankkártyáját (fontos, hogy ennek alkalmasnak kell lennie internetes fizetésre), így amikor vásárol az kártyás fizetésnek minősül.

Ha már megtörtént a fizetés, akkor nem.

A tananyagokra – mivel szellemi termékről van szó – nem vonatkozik a törvényileg előírt elállási jog. Ennek ellenére ha netán mégsem vagy megelégedve az anyaggal,  kérlek írj nekem az info@gabo-online.hu e-mail címre!