Oktatásaim felépítése

Alapvetően két típusú oktatást vállalok, személyes és online tanfolyamokat.

Személyes oktatást kétféle változatban tartok, egyéni és kiscsoportos. Plusz a versenyfelkészítő, mely egyéninek minősül.

Egyéni oktatás esetén a tananyagot a te igényeidnek megfelelően állítom össze, előzetes konzultáció és egyeztetés után. Ilyenkor mindig fontos tudnom, hogy az oktatással mi a célod, min szeretnél változtatni és javítani. Ezen információk alapján javaslok neked egy tantervet, amit átbeszélünk, hogy neked is megfeleljen. Egyéni tanfolyam esetén is a célom a gyakorlatorientált oktatás, ezért ha megoldható hozz modellt, aki nem szakmabeli. Ha nagyon nem sikerül modellt szerezni, dolgozhatsz magadon is. 😊 A tanfolyamra biztosítom neked a tanuláshoz szükséges anyagokat, sablont, csiszológépet és a csiszolófejeket is. Neked csak az eszközeidet és jegyzetfüzetet kell hoznod.

Időpont egyeztetéshez használd az online bejelentkezést! 😊

Tanfolyam időtartama: 9.00-16.00

Tanfolyam ára: 60000 Ft/nap/ fő

Igény esetén maximum 2 fővel dolgozom egyszerre!

Csoportos oktatásomon a maximum létszám 8 fő. Előre meghirdetett témában is időpontban tartom. A tanfolyamokon a gyakorlatra nagy hangsúlyt fektetek azért, hogy a tananyagot legyen időd megcsinálni. Fogom a kezed, segítek! Minden tanfolyamot elméleti résszel kezdek, majd egy bemutató keretében elmagyarázom a forma vagy a technika szabályait, illetve átbeszéljük hogyan tudsz javítani a te technikádon. Forma tanfolyam estén 2 formát tanulunk, hogy legyen idő begyakorolni. Modellt nem kell hozni, mindenki saját magán dolgozik.

A tanfolyamra asztali lámpát és LED lámpát biztosítok. Hozd magaddal anyagaidat és eszközeidet!

Tanfolyam időtartama: 9.00- 16.00

Tanfolyam ára: 18000 Ft/fő

Versenyfelkészítő egyéni képzést azoknak javaslom, akik szeretnének bármilyen típusú versenyen részt venni. Inkább egyéni képzésben ajánlom, mert akkor specifikusan azt beszéljük át, amire neked van szükséged. Minden verseny más, ezért különbözőek a versenykiírások és az értékelési szempontok is. A tanfolyam előtt mindenképp egyeztetünk melyik versenyre készülsz, mert ez alapján tudom összeállítani neked a tananyagot. Modellt kell hozni, mert magadon nem tudsz versenykörmöt építeni! Az eszközeidet (ecsetek, olló, csipesz stb.) is hozd magaddal. Anyagot biztosítok, nem kell hoznod!

Tanfolyam időtartama: 9.00- 16.00

Tanfolyam ára: 70000 Ft/nap/ fő

Igény esetén maximum 2 fővel dolgozom egyszerre!