Üdvözöllek!

Kovács Gabriella vagyok.

 

Világbajnok, Európa bajnok, Olimpia bajnok, 

többszörös magyar bajnok, műkörömépítő mester, 

nemzetközi szakoktató,

Nails by Gabo körömszalon vezetője

Műkörömépítéssel 1996- ban kezdtem foglalkozni. 4 év múlva egy körömépítő versenyen találtam magamat, mint versenyző.

Élveztem, mindennél jobban! Szerettem volna megtudni, hogy az én tudásom milyen szinten van. Nem bíztam magamban, ezért mély vízbe ugrottam, hogy kiderüljön vajon mit tudok… 😊

Életem első versenyén óriási megdöbbenésemre az előkelő 9. helyet sikerült megszereznem 36 indulóból. Ez kellő lökést adott ahhoz, hogy újra és újra megmérettessem magam különböző magyar- később nemzetközi versenyeken. Mindig jobb akartam lenni és olyan ügyes szerettem volna lenni, mint az akkori bajnokok. Sok gyakorlás és versenyzés után elértem azokat a versenyeredményeket, amikre mindig is vágytam. 2009- ben olimpiai bajnok lettem, 2011- ben Világbajnok majd 2013- ban Európa bajnoki címet szereztem.

Az sikerem szerintem abban rejlik, hogy minden praktikát, trükköt és titkot magam kellett kitaláljak és kikísérletezzek a kezdetekkor, hiszen akkoriban még nem voltak továbbképzések, ezért nem tudott segíteni senki, min kellene változtassak, hogy tartós körmöt építsek.

A tanítást azért kezdtem el, hogy a legmagasabb szinten átadjam a tanulóimnak mindazt, amit a korábbi években és azóta is tanulok és tapasztalok. Igyekszem mindent alaposan elmagyarázni, hogy mindenki megtalálja benne a kérdéseire a válaszát. A tanfolyamaimon a precizitás fontos szempont, hiszen az építéseknél ez elengedhetetlen. 

Eredményeim

2009 Olimpiai bajnok, Nailympics – London
2009 Bajnokok Bajnoka, Winner of Winners Nailympics – London
2011 Világbajnok, International Championship – Düsseldorf

2011-2014 6x-os amerikai bajnok NailPro Cup
2013 Európa bajnok, Beauty Awards – München
2006-2013 Többszörös magyar bajnok

Nemzetközi Zsűritag- London, Düsseldorf, Bécs, Paris, Kuala Lumpur, Miláno, Róma stb.
INJA (International Nail Judge Association) Kvalifikált Nemzetközi Zsűritag